CAMPERS & TAKTÄLT

Vi är återförsäljare av Alu-Cab & James Baroud! Alu-Cab är ett sydafrikanskt varumärke som tillverkar högkvalitativa produkter, så som olika fordonstillbehör & campers. James Baroud är vår andra typ av taktält som är 100% tillverkade i Europa. 

Nedan följer några exempel på produkter från Alu-Cab. Alla produkter utom taktält är i dagsläget beställningsvaror. Kontakta oss för prislistor och köp! 

Canopy Camper

Alu-Cab Canopy Camper kan du sätta på ett flertal olika pickup-bilar. Sängen/tältdelen är likadan som taktältet, men här har du ytterligare utrymme under tältet. Flertalet tillbehör & utrustning går att köpa till och bygga på - på så sätt kan du få din Camper precis så som du vill ha och behöver! 

bild: Alu-Cab.com

Khaya

Alu-Cab Khaya kan du likt Canopy Camper sätta på ett flertal olika pickup-bilar. Khayan är dock snäppet större, med färdig inredning & mer plats. Perfekt för dig som vill ha en färdig Camper att dra iväg med på en gång. 

bild: Alu-Cab.com

Taktält

Alu-Cab taktält är en lätt men stabil aluminium-konstruktion. Unikt från många andra taktält är dess hårda skalstruktur som möjliggör att kunna fästa t.ex. kajakfästen, cykelfästen, solpaneler och likande. 
Finns på lager hos oss!

bild: Alu-Cab.com

Canopies
Canopies är Alu-Cabs takkåpor som framförallt finns i två olika modeller. Dessa går att sätta ett taktält på eller bara låta vara som de är. De är både ovanligt lätta samtidigt som de tål upp till 150kg last ovanpå taket. 

 

Kontakta oss för produktinfo & priser! 

VILL DU VETA MER?

Skicka iväg ett mail eller kontakta oss via telefon!
fredrik@jokabakeri.se
0173 - 211 10

Du kan också läsa mer på Alu-Cabs egen hemsida